Skip to the content

Ervaring

 

Industrie-experts

We werken samen met bedrijven in de gehele supply-chain, die EasyOrder gebruiken om het beheer van online business en interne processen te stroomlijnen.
We ontwikkelen EasyOrder en haar ondersteunende producten voortdurend om ervoor te zorgen dat ze aan de eisen van onze groeiende klanten te kunnen blijven voldoen. Als partner van ECi Software Solutions, word je een directe begunstigde van deze inspanningen en investeringen.
Onze krachtige oplossingen zijn volledig aanpasbaar aan unieke zakelijke behoeften en processen. Als het gaat om het selecteren van een partner die integreert met uw bestaande investeringen, zijn we ervan overtuigd dat ECi en EasyOrder de beste keuze is.

 

EasyOrder office supply1 Kantoor benodigdheden.


In de kantoor benodigdheden branche wordt al jaren gebruikt gemaakt van online verkopen. Zowel toonaangevende multinationals en kleinere bedrijven zijn al jaren bezig klanten te stimuleren om online te bestellen. Door deze verschuiving binnen de bedrijfsvoering hebben veel organisaties aanzienlijke voordelen in de markt bereikt.

 

EasyOrder-food-beverage2 Levensmiddelen.


In de voedsel en drank distributie zijn de marges klein. EasyOrder biedt alle benodigde tools om sneller bestellen te vergemakkelijken en een zeer gerichte marketing die zal helpen de totale verkoop te vergroten.

 

EasyOrder manufacturing3 Productie.


Veel productie organisaties verwachten misschien niet een groot aantal online verkopen, maar met EasyOrder's uitgebreide self-service mogelijkheden kan een Webshop gebruikt worden om bestaande klantrelaties te versterken en nieuwe klanten aan te trekken.

 

EasyOrder-wholesalers4 Groothandel.


Groothandel en distributie georiënteerde bedrijven worden geconfronteerd met uitdagingen van kanaal erosie en staan onder grote druk van de toenemende concurrentie en stijgende kosten, EasyOrder ondersteunt erbij concurrerend te blijven en bij het verbeteren van bedrijfsprocessen.

5 Overige.

Ook bij overige branches biedt EasyOrder mogelijkheden om bedrijfsprocessen te optimaliseren.